hotel spa palais rhoul dakhla

Palais Rhoul & Spa, twój pensjonat, aby zapomnieć o hałasie świata ...
 

Pokornie towarzyszymy każdemu klientowi w tej przygodzie, dbając o niego przez cały czas, zapewniając, aby żyli w tym zawieszonym nawiasie jako piękny moment życia.

 

Jesteśmy bliżej Dakaru niż Marrakeszu, dlatego pojęcie czasu i służby jest co najmniej tak samo afrykańskie, jak orientalne: Kontemplacyjne tak, ale zawsze życzliwe :-) ...

„MAŁA jak w domu w prawdziwym małym pałacu. Przytulna i ciepła atmosfera w środku wspaniałej dekoracji. Każdy pokój to prawdziwa podróż; Mnóstwo uwagi, sympatii i życzliwości od wszystkich ; NAPRAWDĘ uspokajająco, odmładzająco i dla smakoszy! Kochankowie W SZALENIU tego małego zakątka raju z atmosferą małego krańca świata, a jednak nie tak daleko ”.

Belgiantravelcouple napisał recenzję 4 lipca 2019

Hotel spa Bruksela, Belgia / Le Palais Rhoul

Zazwyczaj jest to adres, którego nie chcesz udostępniać. Chciałbym zatrzymać to tylko dla siebie, to jest samolubne, tak, ale to nie przeciwko tobie, po prostu nie chcę, żeby to się zmieniło, że tak pozostanie.
zatrzymaj się na zawsze i w mojej pamięci wszystkie te niesamowite chwile, które spędziłem w tym małym pustynnym pałacu.
Wiesz co, nie powiem ci nic więcej

Brain v napisał recenzję 23 grudnia 2008

Hotel spa Le Palais Rhoul

„Ośrodek jest własnością rodziny i jest prowadzony przez serca właścicieli. Fanny jest właścicielką, a jej słodka mama Daisy pomaga zarządzać obiektem. Od momentu wejścia do domu była to tylko pasja, troska i skupienie na naszym szczęściu.

Dziękuję Fanny i Daisy - bardzo dziękuję - za niesamowity pobyt!

Goście z Ameryki Północnej, jeśli nie mówisz po francusku, postaraj się nauczyć kilku słów. Personel jest niesamowity i robi wszystko, co w jego mocy z angielskim; pomóżcie im, jeśli możecie powiedzieć kilka kluczowych rzeczy! ”

NimNada napisał recenzję 29 grudnia, Kanada

Hotel spa Le Palais Rhoul

„Spędziliśmy 4 wspaniałe dni z rodziną w tym hotelu, a raczej w tym domu, więc czuliśmy się jak w domu
dziękuję całemu zespołowi za uczynienie tego pobytu niezapomnianym. Osoby szukające tej autentyczności znalazły właściwy adres.
Na pewno wrócimy z nadzieją na nieco więcej wiatru dla latawca. ”

jla132015 napisał recenzję 3 listopada 2019

Marsylia, Francja / Le Palais Rhoul hotel spa

„Jeśli chcesz spędzić niezapomniany pobyt w Dahkla, proponuję, abyś bez wahania zatrzymał się w Palais Rhoul. Dekoracja, atmosfera, widok na lagunę, wszystko po to, aby zapomnieć o codziennym życiu i naładować baterie w tym raju Szczególnie doceniliśmy entuzjazm i życzliwość personelu, dziękujemy za ożywienie naszego pobytu! A jeśli masz okazję, daj się skusić tajskim masażom ”.

 

Mery napisał recenzję 3 października 2019 r

Hotel spa Le Palais Rhoul

„Właśnie opuściliśmy Palais Rhoul i już tego żałujemy ...
Wspaniały widok na morze, bardzo duży, doskonale wyposażony apartament, ponadczasowa atmosfera i dekoracje na temat podróży ... wspaniałe. Wszystkie szczegóły są idealne.
Personel jest bardzo uprzejmy.
Dziękuję wszystkim, na pewno wrócimy na chwilę!
Do zobaczenia wkrótce."

Nynaparis napisał recenzję 12 października 2019 r

Hotel spa Paryż, Francja / Le Palais Rhoul

„Spędziłem 4 dni w Palais Rhoul i bez wahania wrócę.
Najpierw uderzyła mnie życzliwość i życzliwość personelu. Zależy nam na tym, aby naprawdę dbać o Twoje dobre samopoczucie.
Komfort urządzeń, ich prostota i dyskrecja personelu sprawiają, że miejsce to jest wyjątkowym połączeniem.
Posiłki są bardzo dobre i wszystko odbywa się we własnym tempie (codziennie jadłem obiad o 16.00).
Masaże są doskonałe. Krótko mówiąc, nie ma wady wszystkich usług.
Hotelowa restauracja otwiera się tylko wieczorem i jest to dobry stół.
Dziękuję wszystkim za gościnę. Świetnie się z tobą bawiłem. ”

Tam napisał recenzję 8 września 2019

Hotel spa Le Palais Rhoul

„Bardzo ładny adres w Dakhla. Przyjemne powitanie i wspaniałe pokoje z widokiem na lagunę. Ładny basen jest plusem, a personel jest zawsze uśmiechnięty i pomocny. Mieliśmy bardzo dobry pobyt tutaj!”

Mathildegbl napisał recenzję 2 września 2019

Hotel spa Le Palais Rhoul

„Hotel, który lubię ze swoją elegancją i prostotą w życiu codziennym. Luksus bez dodatków. Jesteśmy bardzo mile widziani, personel jest miły i pomocny. Pokoje są duże i wygodne z szalonym widokiem na lagunę. basen jest ładny, ponieważ jest ogrzewany, a łóżka są duże.
Uwielbiałem masaże i rytuał łaźni tureckiej. Zjadłem świeże ryby jak nigdzie indziej
musisz tam iść i wracać raz po raz. ”

 

lajoieduvoyage napisał recenzję 13 sierpnia 2019

Le Palais R houl hô tel spa

 

 

Znakomita obsługa w połączeniu z niezwykłymi wnętrzami sprawia, że ​​jest to mój najlepszy hotel w całym moim życiu. Dodaj widoki, jedzenie i dobry czas. Oto jest. Desert Paradise.

W pobliżu

Polska napisała recenzję 31 grudnia 2019 r

Hotel spa Le Palais Rhoul

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

MESURES COVID19

© 2020 Le Palais Rhoul Hôtel Spa Dakhla Maroko Informacja prawna